Hronika

Osmoro uhapšenih u nastavku akcije "Kristal" predati tužilaštvu

Osmoro uhapšenih u nastavku akcije "Kristal" predati tužilaštvu
Foto: Ilustracija | Osmoro uhapšenih u nastavku akcije "Kristal" predati tužilaštvu

BIJELJINA – Osam osoba, koje su juče uhapšene na području Bijeljine u nastavku akcije "Kristal", predata su danas Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina uz izvještaj o krivičnom djelu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Tužilaštvu su predati  M.T., N.S., V.B., M.P., P.S., N.A., P.V. i M.M. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Iz MUP-a RS podsjećaju da je cilj jučerašnjih aktivnosti bio usmjeren na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila preprodajom narkotičkih sredstava na širem području Bijeljine.

Aktivnosti u akciji "Кristal" koje provode Uprava za organizovani i teški kriminalitet i Policijska uprava Bijeljina pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina se nastavljaju.

Pripadnici MUP-a RS uhapsili su juče 12 osoba u nastavku akcije "Kristal", a u pretresima su pronađeni novac, droga i oružje.

Kako su "Nezavisne" juče objavile, uhapšeni su Mladen Todorović, Vukašin Burić, Nikola Simić, Petar Vasić, Predrag Savić, Mile Petrović, Maksim Maksimović, Nenad Arapović, Radoslav Simić, Nebojša Nogić iz Bijeljine, te Savo Simić i Jovan Lakić iz Ugljevika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije