Hronika

Osumnjčen da je povrijedio taksistu i oštetio mu automobil

Osumnjčen da je povrijedio taksistu i oštetio mu automobil
Foto: Ilustracija | Osumnjčen da je povrijedio taksistu i oštetio mu automobil

BIJELJINA - Bijeljinska policija uhapsila je Nikolu G. (21) zbog sumnje da je pijan fizčki napao taksistu u Bijeljini kojem je u taksi vozilu nanio povrede i oštetio mu automobil.

Incident se desio noćas oko dva časa iza ponoći a policijska stanica Bijeljina oko 02,25 časova od strane ljekara Hitne pomoći, zaprimila prijavu, da se im javio radnik "Patrol taksija" sa povredama u prijedelu glave, koje mu je nanelo nepoznato muško lice.

Oštećeni taksista je u razgovoru sa policijom izjavio da ga je muškarac fizički napao u taksi vozilu, te da je polupao taksimetar kao i oštetio unutrašnjost samog vozila.

"Brzim i efikasnim radom na terenu oko 02,40 časova policijski službenici Policijske stanice Bijeljina identifikovali su i ponašli osumnjičeno lice, koji je bio u vidno alkoholisanom stanju", naveli su iz PU Bijeljina.

O svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio preduzimanje i prikupljanje svih potrebnih mjera i radnji kako bi se navedeni događaj dokumentovao i dostavio izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv N.G.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije