Hronika

Osumnjičen da je iz sportske kladionice ukrao 1.000 KM

Osumnjičen da je iz sportske kladionice ukrao 1.000 KM
Foto: N.N. | Osumnjičen da je iz sportske kladionice ukrao 1.000 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Policija je uhapsila lice čiji su inicijali L.A. (34) iz Kantona Sarajevo zbog osnova sumnje da je u Istočnoj Ilidži ukralo 1.000 KM od radnice sportske kladionice, upotrebom fizičke snage i uz prijetnju nožem.

Lice L.A. osumnjičeno je da je 16. decembra u Ulici srpskih vladara počinilo krivično djelo razbojništvo i protiv njega će biti dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policija je u Istočnoj Ilidži uhapsila lice čiji su inicijali P.S. (28) zbog sumnje da je oštetilo tuđi automobil i napalo policajca.

Ovo lice je osumnjičeno da je juče ujutro na parkingu u Ulici Ive Andrića oštetilo vjetrobransko staklo na automobilu "golf 4", a zatim istog dana oko 16.15 časova u ulici Besarevića fizički napalo i povrijedilo policajca tokom uručenja poziva, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nakon dokumentovanja predmeta, lice P.S. će biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije