Hronika

Osumnjičen da je na batine uzvratio mecima

Osumnjičen da je na batine uzvratio mecima
Foto: N.N. | Osumnjičen da je na batine uzvratio mecima

PRIJEDOR - Policija je uhapsila sedamdesetjednogodišnjeg Stevu V. iz Prijedora zbog sumnje da je u prijedorskom naselju Jutrogošta pucnjem iz poluautomatske puške pokušao ubiti 20 godina mlađeg komšiju Z.J.

Izvori "Nezavisnih novina" kažu da je Z.J. ranije prijavljen policiji da je pretukao Stevu V. pa se sumnja da se sedamdesetjednogodišnjak sada pokušao osvetiti.

"Osumnjičenog terete da je 15. septembra, oko 19 časova, u mjestu Jutrogošta iz poluautomatske puške ispalio više hitaca, od kojih jedan u pravcu Z.J.", saopšteno je juče iz prijedorske policije.

Naši sagovornici upućeni u istragu tvrde da je Stevo V. u momentima napada na komšiju bio pijan.

"Dosadašnja istraga pokazuje da je želio da se osveti komšiji. Uzeo je poluautomatsku pušku, otišao kod Z.J., javio mu se i pozvao ga da raščiste račun. Potom je nakon kraće svađe ispalio hitac u njegovom pravcu, a zatim i u vazduh", otkrivaju sagovornici "Nezavisnih".

Kako dodaju naši izvori, pedesetjednogodišnjak je, shvativši ozbiljnost situacije, pobjegao u kuću, a potom je o svemu obaviještena policija.

"I kad su došli policajci osumnjičeni je nastavio pucati u vazduh. Ispalio je nekoliko hitaca. Oni su ga, ipak, uspjeli uhapsiti i oduzeti mu oružje", ističu naši sagovornici.

Kako ističu iz policije, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Prijedor preduzete su sve potrebne istražne radnje u cilju pribavljanja dokaza i utvrđivanja okolnosti ovog događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije