Hronika

Potukli se u redu ispred pekare u Banjaluci

Potukli se u redu ispred pekare u Banjaluci
Foto: Velibor Tripić | Potukli se u redu ispred pekare u Banjaluci

BANJALUKA - V.B. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo, tjelesna povreda, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Nezvanično saznajemo da je on sinoć oko 23 časa ispred pekare "Marčelo"  u Banjaluci, pretukao muškarca nakon rasprave oko čekanja u redu.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 26.06.2022. godine, neposredno nakon zaprimljene prijave, identifikovali su i lišili slobode lice inicijala V.B. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Tjelesna povreda“", navedeno je u saopštenju.

Navode da je nadležnoj policijskoj stanici, istog dana oko 22.45 časova, prijavljeno je, da je ispred pekare u Banjaluci narušen javni red i mir tučom, te da je jedno lice zadobilo tjelesne povrede.

"Operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da je lice V.B., nakon verbalne rasprave oko čekanja u redu ispred pekare, fizički napalo oštećeno lice, koje je tom prilikom zadobilo tjelesne povrede, te mu je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetsko – kliničkom centru Republike Srpske", stoji u saopštenju.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj i slijedi kriminalsitička obrada osumnjičenog lica.

"V.B. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno 1,47 promila alkohola u organizmu. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", sapšteno je iz PU Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije