Hronika

Osumnjičen da je prijeteći nožem ukrao 2.500 KM iz kladionice

Osumnjičen da je prijeteći nožem ukrao 2.500 KM iz kladionice
Foto: Ilustracija | Osumnjičen da je prijeteći nožem ukrao 2.500 KM iz kladionice

GRADIŠKA – M.D. iz Gradiške uhapšen je danas zbog sumnje da je juče ukrao 2.500 KM iz sportske kladionice u ovom gradu, saopštili su iz nadležne Policijske uprave.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška je sinoć oko 20,10 časova prijavljeno da je nepoznata osoba u Ulici Dositejeva, prijeteći nožem radnici kladionice, ukrala navedeni novac, čime je počinila krivično djelo razbojništvo.

"Radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela, policijski službenici identifikovali su i lišili slobode lice inicijala M.D. koje se sumnjiči da je prijetnjom upotrebe hladnog oružja, odnosno noža, od radnice otuđilo novac u iznosu od oko 2.500 КM", saopštili su iz Policijske uprave Gradiška.

Izvršenim uviđajem, pokazom lica mjesta i pretresom kuće i pratećih objekata koje koristi navedeno lice, pronađeni su novac, nož i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu mjere i radnje na dokumentovanju predmeta, te da se u redovnoj proceduri protiv M.D. podnese izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije