Hronika

Osumnjičen da se ukradenim parama kockao u Doboju, Brodu, Derventi i Zenici

Osumnjičen da se ukradenim parama kockao u Doboju, Brodu, Derventi i Zenici
Foto: Ustupljena fotografija | Osumnjičen da je ukradenim parama kockao u Doboju, Brodu, Derventi i Zenici

DERVENTA - Adnan S. (58) iz Dervente osumnjičen je da je na području ovog grada ukrao novac, a potom dio od te svote trošio u kladionicama u Doboju, Brodu, Derventi i Zenici, dok je ostatak pronađen, potvrdili su izvori bliski istrazi.

Naime, pripadnici Policijske stanice Derventa, 5. novembra, isti dan nakon prijave, identifikovali su ovog Dervenćanina, kojeg sumnjiče za krađu.

Prethodno se policiji obratio drugi Dervenćanin, odnosno vlasnik torbice, te prijavio da je u prethodna dva dana u sportskoj kladionici u Derventi zaboravilo torbicu u kojoj su bili lični dokumenti i oko 2.500 evra, 1.000 američkih dolara, 250 KM i kuna i dinara u protivrijednosti od oko 700 KM, te da je torbicu pronašao zaposleni, ali da iz nje nedostaje novac. 

"Policajci su isti dan identifikovali A.S. iz Dervente, te kod njega pronašli i oduzeli dio ukradenog novca. Pronašli su 300 dolara, 200 evra, 250 KM, 200 kuna, 3.140 dinara. Ostatak je, kako se sumnja, prokockao u četiri grada", navode izvori "Nezavisnih novina".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije