Hronika

Osumnjičen za napad na policajca, pobjegao pa uhapšen

Osumnjičen za napad na policajca, pobjegao pa uhapšen
Foto: Arhiva | Osumnjičen za napad na policajca, pobjegao pa uhapšen

MRKONJIĆ GRAD - D.LJ. iz Mrkonjić Grada uhapšen je danas zbog sumnje da je napao policajca te pobjegao, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Kako navode iz policije, sinoć oko 22.50, prilikom kontrole automobila BMW, kojim je upravljala J.V. iz Mrkonjić Grada, izašao je suvozač i počeo da vrijeđa policajce, te fizički nasrnuo na jednog od njih, nakon čega je pobjegao.

"Prilikom redovne kontrole saobraćaja, 14.12.2021. godine, oko 22.50 časova, u mjestu Podbrdo, opština Mrkonjić Grad, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja zaustavili su i kontrolisali putnički automobil BMW kojim je upravljala J.V. iz Mrkonjić Grada, prilikom kontrole iz vozila je izašao suvozač i počeo da vrijeđa policijske službenike, te fizički nasrnuo na jednog policijskog služnenika, nakon čega je pobjegao sa lica mjesta", pojašnjeno je u saopštenju PU.

Povrijeđenom policajcu ukazana je medicinska pomoć u Domu zdravnja Mrkonjić Grad. 

O svimu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se osumnjičeni nakon završene kriminalističke obrade otpusti na slobodu, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, navode iz mrkonjićke policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije