Hronika

Ostavio je ljubavnik pa ga ucjenjivala snimcima seksa

Ostavio je ljubavnik pa ga ucjenjivala snimcima seksa
Foto: Ilustracija | Osumnjičena da je ucjenjivala ljubavnika eksplicitnim sadržajem

DOBOJ - Više od 3.000 KM iznudila je od svog doskorašnjeg ljubavnika dvadesetosmogodišnja D.D. iz Doboja, koja je nakon kraha dvogodišnje takve veze pokušala da novcem naplati raskid.

Pošto nije mogla da se pomiri sa činjenicom da od njihove ljubavne veze nema više ništa, D.D., koja je inače udata i ima dvoje djece, odlučila je da kompromitujućim snimcima ucjenjuje bivšeg partnera, koji je takođe oženjen i ima dvoje odrasle djece, a koji je, navodno, zavidnog imovnog stanja.

"Ona mu je prijetila da će snimke njihovog seksa pokazati njegovoj ženi, roditeljima, djeci, a da bi je u tome spriječio, on joj je u nekoliko navrata davao određene iznose novca", kaže izvor "Nezavisnih".

Iz Policijske uprave Doboj je saopšteno da su u utorak podnijeli izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv D.D. zbog sumnje da je počinila krivično djelo ucjena.

"Postoji osnov sumnje da je u prethodnih mjesec dana u cilju sticanja protivpravne imovinske koristi putem društvene mreže Facebook i mobilnog telefona poslala više poruka oštećenom licu s kojim je duži period bila u emotivnoj vezi, a potom mu uputila prijetnje da će njegovim bliskim osobama otkriti sadržaje koji bi naštetili časti i ugledu istog, tražeći pri tome određene novčane iznose", navodi se u saopštenju.

U policiji nisu željeli otkriti više detalja o ovom slučaju, kao ni inicijale muškarca sa kojim je D.D. bila u vezi i kojeg je potom opelješila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije