Hronika

Policajac osumnjičen za ubistvo Irene Predojević na slobodi

Policajac osumnjičen za ubistvo Irene Predojević na slobodi
Foto: N.N. | Osumnjičeni policajac za ubistvo Irene Predojević na slobodi

KOZARSKA DUBICA - Goran Jeličić, suspendovani policajac osumnjičen za teško ubistvo Irene Predojević (29), koje se desilo u Kozarskoj Dubici prije 14 godina, oko 14 časova je pušten na slobodu, jer Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru do danas nije uspjelo okončati istragu protiv njega i više nema zakonsku mogućnost da traži produženje pritvora.

Kako je za "Nezavisne" pojasnio Mladen Mitrović, glavni tužilac OJT Prijedor, Tužilaštvo i dalje vodi istragu protiv Jeličića za teško ubistvo Predojevićeve i za njega su po izlasku zatražene mjere zabrane, a čim pribave podatke koje dosad nisu, iz objektivnih razloga, protiv njega će vjerovatno biti podignuta optužnica.

Jeličić je uhapšen 31. oktobra prošle godine zbog sumnje da je u avgustu 2005. godine ubio Irenu Predojević, a teretio za teško ubistvo na naročito svirep i podmukao način, te za nelegalno posjedovanje oružja.

Predojevićeva je nestala u noći između 6. i 7. avgusta 2005. godine u Kozarskoj Dubici. Kobne večeri sa prijateljicama je bila u jednom kafiću, a pri povratku kući izgubio joj se svaki trag. Njeno ugljenisano tijelo je pronađeno 8. avgusta te godine na divljoj deponiji u selu Božići.

Povezane vijesti:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije