Hronika

Osumnjičeni za krađu alkohola i drugih atikala u tržnom centru

Osumnjičeni za krađu alkohola i drugih atikala u tržnom centru
Foto: N.N. | Osumnjičeni za krađu alkohola i drugih atikala u tržnom centru

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Gradiška uhapsili su lica čiji su inicijali N.R. i P.M. iz ovog grada, te lice A.L. iz Nove Gradiške u Hrvatskoj zbog sumnje da su iz trgovačkog centra u mjestu Dušanovo, grad Gradiška, krali alkoholna pića i druge artikle.

Iz Policijske uprave Gravdiška je saopšteno da je Policijskoj stanici u ovom gradu juče u 17.20 časova prijavljeno da su iz trgovačkog centra u mjestu Dušanovo tri nepoznata lica ukrala razne artikle i određenu količinu alkoholnog pića.

"Zbog sumnje da su počinila krivično djelo krađa, lica N.R, P.M. i A.L. su lišeni slobode. Od njih su oduzeti ukradeni predmeti, alkoholna pićai razni trgovački artikli, koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku", navodi se u saopštenju.

U saopštednju se dodaje da se ova lica sumnjiče i da su unazad desetak dana u poslijepodnevnim časovima iz trgovačkog centra u mjestu Dušanovo ukrala određenu količinu alkoholnog pića, prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je izdao nalog da se lica nakon ispitivanja puste na slobodu, a da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv njih nadležnom tužilaštvu dostavi izvještaj za počinjena krivična djela krađa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije