Hronika

Pred tužiocem osumnjičeni organizatori krađa vozila

Pred tužiocem osumnjičeni organizatori krađa vozila
Foto: Ustupljena fotografija | Osumnjičeni za krađu skupocjenih vozila predati Tužilaštvu BiH
Ljiljana Radić Ljiljana Radić

BANJALUKA - Tužilaštvu BiH predati su Želimir Knežević iz Banjaluke, Miroslav Milinković iz Sokoca i Marko Trifković zvani Žižan iz Pala, koji su juče uhapšeni zajedno sa još tri osobe u aktivnostima MUP-a RS usmjerenih na razbijanje organizovane kriminalne grupe za koju se sumnja da je krala skupocjena vozila u BiH.

"Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sinoć kasno su Tužilaštvu BiH uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu organizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelom teška krađa, predali tri lica - Ž.K. iz Banjaluke, M.M. iz Sokoca i M.T. iz Pala", naveli su iz MUP-a RS.

Dodaju da ih sumnjiče da su od početka 2021. godine organizovala kriminalnu grupu koja je na području Sarajeva, Tuzle i Doboja krala motornih vozila, koja su potom skrivali i preprodavali na području BiH i Crne Gore.

"Prilikom pretresa prostorija koja koriste navedena lica pronađeno je i oduzeto devet vozila, kao i druge predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem kričnih djela", navode iz MUP-a RS.

Povezane vijesti:

Policija u Banjaluci hapsi članove automafije

"Nezavisne" otkrivaju: Ovo su uhapšeni zbog krađe skupocjenih automobila

Epilog aktivnosti MUP-a: Ova vozila su pronađena kod uhapšenih zbog automafije

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije