Hronika

Osumnjičeni za ubistvo oca uhapšen u bolnici

Osumnjičeni za ubistvo oca uhapšen u bolnici
Foto: N.N. | Osumnjičeni za ubistvo oca uhapšen u bolnici

SARAJEVO - Tridesetčetvorogodišnji Dalibor Jovičević iz Brčkog, koji je osumnjičen da je 12. februara ubio svog oca Slavišu (63), uhapšen je jutros u jednoj sarajevskoj zdravstvenoj ustanovi gdje je zatražio ljekarsku pomoć zbog povreda koje je imao, saznaju "Nezavisne".

"On je tokom bjekstva povrijeđen jer je, kako se pretpostavlja, ili pao u rijeku, ili se strmoglavio negdje drugo. Potom se u noći između srijede i četvrtka obratio ljekarima. Tada mu je utvrđen identitet, alarmirana je policija i uhapšen je u pet sati ujutru", otkrivaju sagovornici "Nezavisnih" upućeni u istragu.

Kako je danas objavljeno, na potjernici koju je policija izdala za odbjeglim muškarcem pisalo je "hapsiti oprezno".

Uz navođenje njegovih inicijala, iz sarajevske policije su saopštili da je on uhapšen na osnovu međunarodne potjernice, te da je osumnjičen za ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja.

Podsjećamo, kako je ranije objavljeno sumnja se da je Dalibor Jovičević oca ubio iz automatske puške u Brezovom Polju, kod Brčkog, a potom pobjegao. Nakon toga je pokrenuta intenzivna potraga za njim.

Prema ranijim informacijama, tijelo nesrećnog šezdesettrogodišnjaka pronašla je bivša supruga. Komšije u Brezovom Polju su šokirane ovim ubistvom i ispričale su da Slaviša Jovičević nije bio u konfliktu ni sa kim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije