Hronika

Pratite nas na Google news

Otkriven identitet pijanog vozača koji je izazvao saobraćajku u Drvaru

Otkriven identitet pijanog vozača koji je izazvao saobraćajku u Drvaru
Foto: N.N. | Otkriven identitet pijanog vozača koji je ubio ženu u Drvaru
N.N.

Vozač automobila "vento" Milan Trninić (41) koji je u nedjelju izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula žena, a njen sedamnaestogodišnji sin povrijeđen u centru Drvara, bio je u alkoholisanom stanju, a na teret mu se stavlja teško krivično djelo protiv bezbjednsoti javnog prometa, prenose mediji.

Na mjestu teške saobraćajne nesreće koja se dogodila juče oko 14 sati u Drvaru u kojoj je poginula Boba Vukas (48), a njen sedamnaestogodišnji sin teško povrijeđen nalaze se još ostaci stakla, plastike i lima od automobila koji ih je udario dok su šetali u blizini svoje porodične kuće.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak rekao je danas da su od vozača M. T., koji je izazvao saobraćajnu nesreću, izuzeti uzorci krvi i urina koji su poslani na vještačenje da bi se utvrdilo je li vozač automobila bio u alkoholiziranom stanju. Vrdoljak je istakao da je M. T. sproveden u Kantonalno tužilaštvo na daljnje postupanje.

Prema informacijama iz Tužilaštva Livanjskog kantona, Trninić će danas biti saslušan.

“Njemu se stavlja na teret teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog prometa, a postupajući tužilac će odlučiti u zakonskom roku o narednim mjerama”, rekao je za Avaz portparol Tužilaštva Livanjskog kantona Danko Rimac.

On je dodao da se danas radi i obdukcija tijela nastradale.

Kada je riječ o maloljetnom sinu stradale Bobe Vukas koji je juče hitno prevezen u Kantonalnu bolnicu „Dr. fra. Mihovil Sučić" u Livnu, prema prvim, nezvaničnim informacijama, povremeno dolazi svijesti i pita za majku.

(Avaz)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije