Hronika

Otkrivena veća količina droge u Banjaluci u akciji "Transporter"

Otkrivena veća količina droge u Banjaluci u akciji "Transporter"
Foto: N.N. | Otkrivena veća količina droge u Banjaluci u akciji "Transporter"

BANJALUKA - U okviru akcije "Transporter" u kojoj je uhapšeno devet osoba zbog sumnje da su učestvovali u organizovanom međunarodnom švercu narkoticima danas je u Banjaluci pronađena veća količina droge.

Kako saznajemo, narkotici su nađeni na jednoj od lokacija koju koristi Petar Dukić za kojim se traga.

Među uhapšenima su Bojan Cvijetić iz Banjaluke, bivši savjetnik Dragana Mektića i njegov sugrađanin Mladen Milovanović suspendovani inspektor MUP-a RS.

Traga se za Dukićem, a jedna osoba koja je obuhvaćena akcijom je u inostranstvu i javila se policiji te je pod kontrolom.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su počinili krivično djelo organizovani kriminal, a u vezi s neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga.

Akcija "Transporter" urađena je po naredbama Suda BiH i pod nadzorom Tužilaštva BiH, a u realizaciji aktivnosti učestvuje i Uprava krim-policije, Specijalna antiteroristička jedinica, Žandarmerija, Policijske uprave Banjaluka, Prijedor, Gradiška i Istočno Sarajevo. Naredbama su obuhvaćena i lica i objekti na području FBiH, gdje u aktivnostima učestvuju i pripadnici SIPA i MUP Kantona Sarajevo i Tuzla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije