Hronika

Pratite nas na Google news

PU Doboj: Djevojčice pronađene mokre i promrzle

PU Doboj: Djevojčice pronađene mokre i promrzle
Foto: Ilustracija | PU Doboj: Djevojčice pronađene mokre i promrzle
N.N.

​DOBOJ - Dvije trinaestogodišnje djevojčice sa područja Doboja, za kojim je policija tragala devet časova, pronađene su rano jutros u mjestu Striježevica mokre i promrzle, a o svemu je obaviješten Centar za socijalni rad.

Nestanak djevojčica prijavljen je Policijskoj upravi Doboj juče u 17.00 i 17.20 časova, a potom su o tome obaviještene sve policijske stance iz sastava Policijske uprave Doboj, kao i sve susjedne policijske stanice.

U potrazi za njima bili su uključeni službenici policijskih stanica Doboj jedan i dva i Petrovo, Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, Sektor kriminalističke policije dobojske Uprave, Jedinica za operativnu tehniku MUP-a Republike Srpske i Jedinica za podršku Policijske uprave Doboj sa psom tragačem.

Djevojčice su pronađene jutros oko 2.45 časova na lokalnom putu u mjestu Striježevica, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Nakon pronalaska, djevojčice su prevezene u Dom zdravlja Doboj radi ukazivanja potrebne ljekarske pomoći, nakon čega su ih preuzeli roditelji.

Trinaestogodišnje Ivana Spasojević i Mihaela Nikolić iz Doboja pronađene su jutros na lokalnom putu u dobojskom naselju Striježevica, saznaju "Nezavisne".

One su učenice sedmog razreda Osnovne škole "Sveti Sava" u Doboju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije