Hronika

"Pala" organizovana grupa dilera

"Pala" organizovana grupa dilera
"Pala" organizovana grupa dilera

DOBOJ - U policijskoj akciji "Štampač" danas su uhapšena četiri lica osumnjičena za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga na području Doboja i Dervente, rekao je načelnik Kriminalističke policije CJB Doboj Miroslav Milojević.

On je na konferenciji za novinare naveo da su akciju na području Doboja i federalnih opština Usora, Tešanj i Sarajevo realizovali policijski službenici iz Doboja, te federalnog i ministarstava unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog i Kantona Sarajevo.

Milojević je precizirao da je riječ o organizovanoj grupi i višestrukim povratnicima u kriminal.

"Tokom pretresa na četiri lokacije, po jedna u Doboju i federalnim opštinama Usora, Tešanj i Kanton Sarajevo, pronađen je veći broj mobilnih telefona, SIM kartica, opreme za pakovanje opojne druge i drugi predmeti", naveo je Mitrović.

Uhapšeni će nakon kriminalističke obrade biti predati u nadležnosti javnog tužilaštva Doboj zbog neovlaštene proizvodnja i prometa opojnih droga, za šta je predviđena kazna zatvora od od tri do pet godina.

Akcija "Štampač" realizuje se od septembra, a do danas su izvršeni brojni pretresi tokom kojih je pronađena i izuzeta određena količina opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije