Hronika

Pale: Kamera rasvijetlila pucnjavu u gluvo doba noći

Pale: Kamera rasvijetlila pucnjavu u gluvo doba noći
Foto: N.N. | Pale: Kamera rasvijetlila pucnjavu u gluvo doba noći

PALE - Paljanska policija identifikovala je četrdesettrogodišnjeg Radeta C. iz Pala, osumnjičenog da je u gluvo doba noći iz automobila ispalio više hitaca, saznaju "Nezavisne".

U ovoj pucnjavi, na sreću, niko nije povrijeđen, a kako su naveli iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, paljanskoj policiji prijavljeno je u srijedu u 1.25 da su iz nepoznatog automobila u Ulici Jovana Cvijića ispaljena četiri hica u vazduh. Takođe je prijavljeno da se vozilo iz kojeg je zapucano velikom brzinom uputilo u pravcu naselja Jahorinski potok.

Po prijavi je postupila policija, koja je identifikovala ovog četrdesettrogodišnjaka iz Pala, osumnjičenog da je pucao iz automobila. On je identifikovan operativnim radom i uz pomoć video-nadzora. Utvrđeno je da je riječ o automobilu mercedes koji je vlasništvo firme iz Podgraba, a koje koristi osumnjičeni muškarac.

Kako su naveli iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, navodeći inicijale osumnjičenog, na osnovu naredbe nadležnog suda, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, izvršen je pretres stana i navedenog vozila koje koristi R.C.

"Tom prilikom pronađen je i oduzet pištolj sa dva pripadajuća okvira i 11 metaka kalibra devet puta 19 milimetara", naveli su iz policije.

Dodali su da je u toku rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela.  "Protiv R.C. nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu", naveli su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije