Hronika

Partneru bivše supruge zapalio BMW

Partneru bivše supruge zapalio BMW
Foto: Image by Hermann Kollinger from Pixabay | Uhapšen zbog paljenja BMW-a, vatra zahvatila objekat

​MODRIČA- Policija u Modriči uhapsila je četrdesttrogošinjeg S.M. iz tog mjesta zbog sumnje da je u Doboju zapalio BMW u vlasništvu N.M. , a vatra je zahvatila i obližnju šupu.

Prema nezvaničnim informacijama, motiv paljevine je ljubomora jer je kako saznajemo vozilo koje je Modričanin zapalio, vlasništvu novog partneta njegove bivše supruge.

Takođe saznajemo da je osumnjičeni priznao policiji da je pomenuti BMW namijerno zapalio.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, policijskoj stanici Doboj 2, u nedjelju 50 minuta poslije ponoći, prijavljeno je da je ispred kuće S.M. sa područja grada Doboja zapaljen putnički automobil marke BMW, vlasništvo lica inicijala N.M. sa područja Doboja.

"U požaru koji su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Doboj povrijeđenih lica nije bilo. Požar je zahvatio i drveni objekat koji se nalazio u blizini putničkog automobila i isti su u potpunosti izgorjeli", saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Dodali su da je policija zbog toga uhapsila S.M. iz Modriče kojeg sumnjiče da je počinio krivična djela paljevina i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Doboj 2 i Sektora kriminalističke policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije