Hronika

Pet uhapšenih u Istočnom Sarajevu, oduzeta droga i skupocjena vozila

Pet uhapšenih u Istočnom Sarajevu, oduzeta droga i skupocjena vozila
Foto: Ilustracija | Pet uhapšenih u Istočnom Sarajevu, oduzeta droga i skupocjena vozila

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo od petka ujutro su pretresli sedam lokacija i uhapsili pet osoba sa područja Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva.

Pronađena je i oduzeta veća količina različitih droga, vatreno oružje i skupocjena vozila. 

Policija je pretresala kuće, stanove i privatne objekte.

"Izvršen je pretres na više lokacija i to kod lica inicijala Š.S. , M.N., M.M. i N.A. prilikom čega je pronađeno i oduzeto 9 paketića kokaina, skupocjena motorna vozila, vatreno oružje, digitalna vaga i mobilni telefoni", rekla je Marina Šarac, službenik PU Istočno Sarajevo.

Kako "ATV" nezvanično javlja, uhapšeni su Stefan Šiljegović, Nemanja Mičić, Milan Međo i Aleksandar Nikolić. A u poslijepodnevnim časovima, u naselju Kasindo, policija je uhapsila i Bojana Simića kod kog je pronađena određena količina heroina i pištolj.

Policijski službenici Policisjke uprave Istočno Sarajevo su pretresli iznajmljeni stan u Istočnom Novom Sarajevu i uhapsili Emira Brodarevića kod kog je pronađeno kilogram zeljaste mase koja izgledom asocira na marihuanu. Policija nastavlja sa aktivnostima na području Istočnog Sarajeva.

Nakon kriminalističke obrade, izvještaj o počinjenim krivičnim djelima protiv navedenih lica biće predat Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu. Za prvih sedam mjeseci pripadnici PU Istočno Sarajevo zaplijenili su više od 23 kg marihuane, 7 kg spida, 28 kg kokaina, više od kilograma MDMA i oko 8 hiljada tabelta ekstazi.

(ATV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije