Hronika

Pijan bez dozvole vozio neregistrovanog suzukija i skrivio nezgodu

Pijan bez dozvole vozio neregistrovanog suzukija i skrivio nezgodu
Foto: N.N. | Pijan bez dozvole vozio neregistrovanog suzukija i skrivio nezgodu

PRIJEDOR – Policija iz Prijedora je u petak od D.V. iz ovog grada oduzela motocikl suzuki koji nije registrovan jer ga je pijan vozio i skrivio nezgodu.

Kako se navodi u saopštenju PU Prijedor, motocikl suzuki oduzet je od D.V. iz Prijedora nakon što je upravljajući neregistrovanim motociklom, pod dejstvom alkohola i prije sticanja prava na upravljanje, slijetanjem sa kolovoza u mjestu Šurkovac prouzrokovao saobraćajnu nezgodu.

"Provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno je da D.V. po osnovu neplaćenih novčani kazni duguje preko 57.300 KM", piše u saopštenju.

Dodaje se da su u petak postupajući po prijavi da se na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka u mjestu Svale dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva vozila.

"Policijski službenici su tokom vršenja uviđaja od učesnika F.Š. iz Brčkog privremeno oduzeli vozilo opel nakon što je utvrđeno da upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje. Provjerom kroz Registar novčanih kazni utvrđeno je da F.Š. po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje preko 28.200 KM", stoji u saopštenju PU Prijedor.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije