Hronika

Pijan ometao uviđaj pa uhapšen

Pijan ometao uviđaj pa uhapšen
Foto: Ilustracija | Pijan ometao uviđaj pa uhapšen

GRADIŠKA – U Gradišci se sinoć desila saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo povrijeđenih, ali je jedna osoba uhapšena jer je ometala policajce u vršenju uviđaja.

Naime, u Ulici XVI krajiške brigade sinoć oko 23,15 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali J.C. iz Gradiške sa putničkim automobilom reno i V.M. iz Gradiške sa putničkim automobilom bmw.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, te je utvrđeno da je na putničkim vozilima pričinjena materijalna šteta.

"Tokom vršenja uviđaja saobraćajne nezgode, J.C. je ometao policijske službenike u vršenju službene radnje, te je izvršenim alkotestiranjem kod istog utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, nakon čega je i lišen slobode", saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru i Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, po kopletiranju predmeta protiv istog slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije