Hronika

Podnio ostavku nakon što je snimljen kako tuče ženu

Podnio ostavku nakon što je snimljen kako tuče ženu
Foto: Facebook | Podnio ostavku nakon što je snimljen kako tuče ženu

Na dramatičnom snimku koji se juče pojavio na društvenim mrežama vidi se kako predsjednik Mjesne zajednice Međugorje Dragan Vasilj verbalno, a zatim i fizički napada bespomoćnu ženu na parkingu u Međugorju.

Cijeli incident snimila je sigurnosna kamera. Kako se vidi na početku snimka, napadač je prišao ženi i izvukao je iz vozila, da bi je kasnije brutalno udarao rukama i nogama, jer je pokušala da ga snimi.

Video se brzo proširio društvenim mrežama, a samim tim uslijedile su i osude Vasiljevih sugrađana na njegovo ponašanje.

Nakon objave videosnimka oglasio se i Vasilj, koji za sve krivi parking, ali, svjestan učinjenog, daje ostavku na funkciju predsjednika MZ Međugorje.

"Ne da bih sebe pravdao, jer nema opravdanja bez obzira na sve što je prethodilo tom događaju, već istine radi, reći ću da se ta osoba pet dana parkira uz pansion na ulazu u moj put tako da se osobna vozila provlače kroz iglene uši, da minibus sa gostima mog pansiona ne može ni ući ni izaći, da dostavna vozila isto tako ne mogu ulaziti u ulicu u kojoj su 4 pansiona i jedan restoran, da vozilo hitne pomoći koje je došlo po jednog hodočasnika ne može ući da ga odveze u Dom zdravlja", napisano je u objavi na Facebook profilu MZ, koju potpisuje Dragan Vasilj.

Kako tvrdi, te večeri kad se incident dogodio, oko 21 sat, krenuo je izaći vozilom, ali nije mogao, te je tražio u pansionu da vozačicu nađu da skloni vozilo. Nastavlja da je čekao paralelno sa njenim autom, a kada je žena došla i krenula da uđe u auto, da mu je pokazala srednji prst. Međutim, priloženi video sasvim drugačije prikazuje prvi susret.

"Sve moje ljutnje i frustracije su u tom momentu eksplodirale, izašao sam iz auta, otvorio vrata njenog i jesam vikao na nju i udario nogom u prag njenog auta i zalupio vrata. U tom momentu ona je, uz psovke izašla iz auta, ošamarila me i drugom rukom divljački me ogrebala po sljepoočnici i očima i raskrvavila. Nažalost, tada sam uradio ono što bez obzira na sve nipošto nisam smio uraditi, ali je moj kratki fitilj presudio", naveo je Vasilj.

Tvrdi da su oboje podnijeli prijavu policiji.

(Faktor.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije