Hronika

Poginule dvije žene

Poginule dvije žene
Poginule dvije žene

DOBOJ - Slavojka Topić (39) i Mileva Močević (69) iz Broda poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u Ulici Petra I u Brodu, na magistralnom putu Odžak - Brod, potvrđeno je u Centru javne bezbjednosti (CJB) Doboj.

Kako se dodaje, Močevićeva je stradala na licu mjesta, dok je Topićeva preminula na putu do Doma zdravlja u Brodu.

Stradale žene bile su suvozači u vozilima golf i honda koja su se sudarila u Ulici kralja Petra I, a kojima su upravljali Milevin sin Predrag Močević (32) i Ilija Žarić (24) iz Broda.

"Do saobraćajne nesreće je došlo kada je I.Ž., krećući se vozilom honda iz pravca Odžaka, izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na suprotnu kolovoznu traku kojom se u tom momentu kretao golf", saopšteno je iz dobojske policije.

Močević i Žarić zadobili su teške tjelesne povrede i zbrinuti su u dobojskoj Opštoj bolnici "Sveti apostol Luka".

"Oba pacijenta su zadobila teže povrede, a u slučaju Ilije Žarića sumnja se u povrede kičmenog pršljena i on se nalazi na Odjeljenju ortopedije", rečeno je u dobojskoj bolnici.

Na području CJB juče se dogodila i saobraćajna nezgoda.

Supružnici Mladen Evđić (28) i Nikolina Evđić (22) iz Šamca/Bosanskog Šamca, njihova šestogodišnja kćerka i četvorogodišnji sin, te Milan Aleksić (28) iz Broda zadobili su teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se juče ujutro dogodila na magistralnom putu Doboj - Derventa, u mjestu Dažnice.

Prema informacijama iz dobojske policije, Aleksić, koji je vozio FIAT palio krećući se iz pravca Dervente, izgubio je kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu traku i sudario se s opel kadetom, kojim je upravljao Evđić.

"Aleksić i Evđićeva zadobili su kontuzije i nalaze se na Odjeljenju hirurgije, dok se kod Evđića sumnja u povredu kičme i on je takođe zbrinut na Odjeljenju ortopedije", rekli su u dobojskoj bolnici.

Uviđaj na licu mjesta u obje saobraćajne nesreće izvršili su pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Derventa, a tačni uzroci nesreća biće poznati nakon završetka istrage.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije