Hronika

Poginuo izvozeći đubre na njivu

Poginuo izvozeći đubre na njivu
Foto: Derventski list | Poginuo izvozeći đubre na njivu

DOBOJ - Pedesetjednogodišnji Predrag Davidović iz Dervente preminuo je od povreda zadobijenih prilikom prevrtanja traktora na svom imanju u selu Crnča dok je radio na njivi.

Kako je danas saopšteno iz Policijske uprave Doboj, Policijska stanica Derventa zaprimila je sinoć oko 20 časova prijavu iz dobojske bolnice "Sveti apostol Luka" da je u tu ustanovu primljen P.D. zbog povreda zadobijenih najvjerovatnije prilikom prevrtanja traktora na njivi. Kako su naveli, u trenutku prijema u bolnicu lice nije davalo znakove života.

Mještani ovog sela ispričali su nam da je Davidović, koji inače važi za vrijednog i uglednog domaćina, traktorom u poslijepodnevnim satima izvozio stajsko đubrivo kada je došlo do nesreće i njegov traktor, koji je bio bez kabine, prevrnuo se zajedno sa prikolicom.

"Davidović je bio dobar komšija, pošten i ugledan domaćin. Bio je gluvonijem, ali vrlo vrijedan. Uvijek se borio i radio i žao mi je njegove porodice. Supruga mu je takođe gluvonijema, a iza njega je ostao i sin", ispričao nam je jedan mještanin sela.

Policija je juče na mjestu nesreće obavila uviđaj i o svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Ovo je inače i prvi slučaj ove godine na području Policijske uprave Doboj da je smrtno nastradao traktorista.

Podsjećamo da je tokom prošle godine na području ove PU poginuo jedan traktorista, jedan je teško povrijeđen, dok je jedan traktorista zadobio lakše tjelesne povrede.

Krajem prošlog mjeseca na isti način stradao je i Mikajlo Gatarić (55) kada se traktorom prevrnuo u Stričićima, kod Banjaluke. On je 24. marta prevozio stajsko đubrivo kada se natovareni traktor prevrnuo i prikliještio ga.

Vezana vijest: 

Poginuo prilikom prevrtanja traktora

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije