Hronika

Pratite nas na Google news

Pokušaj ubistva u Banjaluci: Sjekirom udario u glavu muškarca

Pokušaj ubistva u Banjaluci: Sjekirom udario u glavu muškarca
Foto: N.N. | Pokušaj ubistva u Banjaluci: Sjekirom udario u glavu muškarca
Dragan Sladojević

BANJALUKA - Policija je uhapsila tridesetpetogodišnjeg Banjalučanina S.K, osumnjičenog da je ispred roštiljnice, u mjestu Dragočaj, pokušao ubiti tridesetčetvorogodišnjaka, saznaju "Nezavisne".

On je osumnjičen da je muškarca udario sjekirom u glavu. Povrijeđeni muškarac hospitalizovan je u UKC RS.

Marija Markanović, portparol PU Banjaluka, potvrdila je za "Nezavisne" da su policajci jutros oko osam časova postupili po prijavi da je nepoznato lice povrijedilo tridesetčetvorogodišnjaka isped roštiljnice u mjestu Dragočaj. Osumnjičeni je potom, kako saznajemo, pobjegao, ali su ga policajci ubrzo pronašli.

"Preduzimanjem operativnih i istražnih mjera i radnji, policajci su nedugo zatim pronašli i uhapsili S.K. (35) iz Banjaluke. Lice se sumnjiči da je podesnim predmetom nanijelo povrede tridesetčetvorogodišnjaku, koji je hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske", navela je Markanovićeva.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da je uhapšen Saša Kerlec, a da se ovaj napad odigrao ispred roštiljinice "Đorđe".

Ljekari: Pacijent na aparatima

Iz UKC RS su saopštili da je pacijent smješten u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje, te da je zadobio teške tjelesne povrede.

"Prema riječima dežurnog ljekara Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje, dr Vere Gazdić i glavnog dežurnog na Hirurgiji danas, doktora Vladimira Kekovića, pacijent N.P. je zadobio tešku povredu glave oštrim predmetom. Povrede su mu primarno zbrinute, pacijent je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze su neizvjesne", rekli su iz UKC RS za "Nezavisne".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije