Hronika

Policajca tukao i nogama te na njega bacao flaše

Policajca tukao i nogama te na njega bacao flaše
Foto: N.N. | Policajca tukao i nogama te na njega bacao flaše

KNEŽEVO - Policija je uhapsila Srđana S. iz Kneževa nakon što je napao i udario policajca u punom lokalu u tom mjestu i to nakon isteka radnog vremena, potvrđeno je "Nezavisnim".

Sve se desilo u noći sa subote na nedjelju, a kako nam je potvrđeno, takođe je priveden i vlasnik kafića Siniša V. koji je dobio prekršajne, ali i krivičnu prijavu za nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, u kafiću je bilo 100 gostiju, a kada je patrola ušla u  kafić  S. S. je počeo da ih vrijeđa i psuje.

Izvor "Nezavisnih" rekao je da je osumnjičeni policajca zatim udario pesnicom. Osim toga policajca je tukao i nogama te na njega bacao flaše te  nanio mu  teške povrede. Policija ga je savladala i muškarac je uhapšen.

"Nezavisnim" je potvrđeno da je povrijeđeni policajac prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske gdje zadržan, ali nije bio životno ugrožen.

Iz PU Banjaluka, navodeći inicijale učesnika, saopšteno je da se incident desilo tokom kontrole  ugostiteljskog objekta u Kneževu koji je radio po isteku radnog vremena.

U lokalu je, kako navode,  bilo oko 100 gostiju, a tokom kontrole S. S.  je vrijeđao policajce,  a zatim i napao i povrijedio policajca. "Policijski službenik je zbrinut na UKC RS", potvrdili su u PU Banjaluka.

Navode da S.S.terete za sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

S.S. je nakon hapšenja alkotestiran i utvrđeno je da u krvi ima oko 1,17 promila alkohola.

Takođe su naveli da  protiv vlasnika kafića S. V. osim izvještaja za nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, podnijela i dva zahtjeva za porketanje prekršajnog postupka zbog ometanja državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija i posluživanje alkohola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije