Hronika

Ponudio 3.000 evra policajcima koji su zbog bratovog oružja pretresali kuću

Ponudio 3.000 evra policajcima koji su zbog bratovog oružja pretresali kuću
Foto: Nezavisne novine/Arhiva | Policajcima koji su mu zbog oružja pretresali kuću ponudio 3.000 evra mita

KOZARKA DUBICA - Goran J. iz Kozarske Dubice osumnjičen je da je policijskim službenicima koji su pretresali kuću i pronašli oružje kod njegovog brata ponudio 3.000 evra mita, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor, policija iz Kozarske Dubice izvršila je kriminalističku obradu Gorana J. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djelo davanje mita i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

"Preduzimajući mjere i radnje prema licu D.J. iz Kozarske Dubice u okviru akcije Kalibar dana 13.8.2022. godine, prilikom radnje pretresa porodične kuće tokom kojeg je pronađena veća količina oružja i municije, osumnjičeni G.J. iz Kozarske Dubice policijskim službenicima ponudio je novčani iznos od 3.000 evra da u zamjenu za novac ne izvrše službenu radnju koju su bili dužni izvršiti", navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor kojem će po komletiranju predmeta protiv G.J. biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije