Hronika

Policija Banjalučaninu oduzela korsu, vozio bez položenog ispita odjavljen auto

Policija Banjalučaninu oduzela korsu, vozio bez položenog ispita odjavljen auto
Foto: Arhiva/Nezavisne novine | Policija Banjalučaninu oduzela korsu, vozio bez položenog ispita odjavljen auto
N.N.

BANJALUKA - Banjalučka policija oduzela je opel korsu od P.J. iz Banjaluke nakon što je utvrdila da je isti upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita i da je navedeno vozilo odjavljeno, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U saopštenju se pojašnjava da su policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 27. septembra, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, izvršili su kontrolu putničkog vozila marke opel korsa, kojim je upravljao P.J. iz Banjaluke.

"Kontrolom je utvrđeno da je isti upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita i da je navedeno vozilo odjavljeno. Zbog gore navedenih prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od lica P.J. vozilo je oduzeto, te će protiv istog biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu", pojašnjava se u saopštenju.

Kako se dodaje, provjerom u službenim evidencijama, utvđeno je, da je navedeni višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 1.600KM. 

  

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije