Hronika

Policija o drami u sarajevskoj školi: Dva učenika izbodena, treći osnovac uhapšen

Policija o drami u sarajevskoj školi: Dva učenika izbodena, treći osnovac uhapšen
Foto: Screenshot/Avaz | Policija o drami u sarajevskoj školi: Dva učenika izbodena, treći osnovac uhapšen

SARAJEVO – Dva učenika devetog razreda Osnovne škole "Behaudin Selmanović" zadobila su povrede oštrim predmetom, a maloljetni izvršilac, pomenutog djela, takođe učenik devetog razreda je uhapšen u popodnevnim satima, saopšteno je iz MUP-a KS.

"Danas oko 13.15 sati, osoblje Osnovne škole 'Behaudin Selmanović' obavijestilo je PU Novi Grad da je jedan učenik zadobio povredu oštrim predmetom, a koju mu je u školskom prostoru nanio njegov vršnjak, takođe učenik", navodi se u saopštenju.

Povrijeđenom učeniku je, kako se dodaje, pomoć ukazana na KCUS, gdje su mu konstatovane teške povrede i gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Povezana vijest:

Drama u osnovnoj školi u Sarajevu: Izboden učenik

"Povredu oštrim predmetom je zadobio još jedan učenik IX razreda i njemu su konstatovane lakše povrede", navodi se u saopštnju u kojem se dodaje da je uviđajem rukovodila tužiteljka Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

"U poslijepodnevnim satima, maloljetni izvršilac je lišen slobode zbog osnova sumnje da je počinio krivična djela Ubistvo u pokušaju i Lakša tjelesna povreda i nad njim se vrši kriminalistička obrada", precizira se u saopštenju MUP-a KS.

Kako su istakli u saopštenju, s obzirom na činjenicu da je riječ o maloljetnicima, Uprava policije i KTKS više detalja neće saopštavati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije