Hronika

Policija objavila fotografiju osumnjičenog za ubistvo mladića na Ilidži

Policija objavila fotografiju osumnjičenog za ubistvo mladića na Ilidži
Foto: Ilustracija | Policija objavila fotografiju osumnjičenog za ubistvo mladića na Ilidži

Policija Kantona Sarajevo utvrdila je da je migrant koji se sumnjiči da je u utorak u Otesu ubio jednu osobu ranije hapšen zbog droge. Za njim se i dalje traje traga.

Kako javlja Avaz, on je navodno sklon upotrebi narkotika, a Policijska uprava Ilidža poslala je juče i njegovu fotografiju krim-službi Upravi policije.

Sada pokušava da se utvrdi njegova lokacija, a vjeruje se da se krije negdje na području Ilidže ili Novog Grada. Vjeruje se da ima i pomagače, a iz MUP-a KS su potvrdili da je riječ o državljaninu Maroka.

Policija je sinoć objavila njegove inicijale i fotografiju.

"Radeći na rasvjetljavanju i dokumentovanju vezanom za događaj u ulici Barska, područje opštine Ilidža, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, došli su do saznanja da se u vrijeme istog na navedenom mjestu nalazilo lice inicijala A.H, rođen 1986. godine, državljanin Maroka", navodi se u saopštenju MUP-a KS.

Iz MUP-a KS ranije su uputili apel građanima da eventualna saznanja o osumnjičenom, odnosno njegovom kretanju ili mjestu boravka, dostave Operativnom centru Uprave policije MUP-a KS putem telefona 122 ili 033 206 666, odnosno 033 207 777 ili najbližoj policijskoj stanici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije