Hronika

Policija oduzela još dva vozila: U registru imali 50.000 KM kazni

Policija oduzela još dva vozila: U registru imali 50.000 KM kazni
Foto: N.N. | Policija oduzela još dva vozila: U registru imali 50.000 KM kazni

SARAJEVO – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo oduzeli su još dva vozila od višestrukih prekršioca u saobraćaju.

U ulici Sedrenik, opština Stari Grad, policijski službenici Jedinice za podršku su kontrolisali putničko motorno vozilo „Peugeot“, kojim je upravljao N.Z., rođen 2001. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da imenovani upravlja vozilom bez položenog vozačkog ispita, a u registru novčanih kazni i prekršajnih evidencija ima dug po osnovu neplaćenih kazni u iznosu od 26.010,00 KM, te da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja.

U mjestu Blažuj, opština Ilidža, policijski službenici PU Ilidža su kontrolisali putničko motorno vozilo „Audi“, kojim je upravljao A.A., rođen 2001. godine, nastanjen u Hadžićima.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da 23-godišnjak upravlja vozilom bez položenog vozačkog ispita, a u registru novčanih kazni i prekršajnih evidencija ima dug po osnovu neplaćenih kazni u iznosu od 24.010,00 KM, te je takođe višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja.

Od oba prekršioca je privremeno oduzeto predmetno vozilo, a Opštinskom sudu u Sarajevu će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za počinjeni prekršaj iz člana 184. ZOOBS-a na putevima u Bosni i Hercegovini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije