Hronika

Policija "pozajmila" auto od građanina da uhvati osumnjičenog za krađu

Policija "pozajmila" auto od građanina da uhvati osumnjičenog za krađu
Foto: Ilustracija | Policija "pozajmila" auto od građanina da uhvati osumnjičenog za krađu

Sarajevski policajci preksinoć su stali ukraj maloljetniku S. V. (17), koji je osumnjičen da je u posljednje vrijeme izvršio više pljački na području Ilidže.

Policajci su u ovoj akciji imali nesebičnu pomoć građana.

Kritične noći, uhapšeni maloljetnik se sumnjiči da je "operisao" u naselju Pejton. Prema sumnjama, on je otrgnuo torbu od jedne osobe, a zatim pobjegao.

Upućene su patrole i započeli su akciju pronalaska osumnjičenog. Ovog puta su imali informaciju da je pobjegao u pravcu naselja Lužani, prema marketu OBI.

Policajci nisu željeli gubiti vrijeme pa je jedna pješačka policijska patrola zaustavila privatno vozilo građanina te ga zamolila da ih preveze do benzinske pumpe "Proming", gdje su uočili sumnjivu osobu kako bježi. Policajci su ga sustigli i uhapsili.

Pronađena je i torba, koja je odbačena. Od momenta izvršenja djela do hapšenja prošlo je svega deset minuta, što govori o brzoj i efikasnoj reakciji policije.

Neimenovani izvor sarajevskog portala "Avaz" navodi da je maloljetnik priznao sva djela koja je izvršio u posljednja tri-četiri mjeseca na području opštine Ilidža. Napadao je i strane državljane oko hotela, na tramvajskom terminalu…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije