Hronika

Policija saslušala kandidata za poslanika u Narodnoj skupštini RS

Policija saslušala kandidata za poslanika u Narodnoj skupštini RS
Foto: N.N. | Policija saslušan kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS

GRADIŠKA - Policijski službenici iz Gradiške su sinoć saslušali četiri osobe kod kojih su pronašli 10.000 evra i promotivni materijal jedne političke partije, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Kako se navodi u saopštenju, policajci su sinoć zaustavili i izvršili kontrolu dva vozila na području Gradiške, prilikom kojih je u jednom od vozila pronađeno oko 10.000 evra u apoenima od 100 evra i promotivni materijal jedne političke partije.

"Imajući u vidu navedene okolnosti, lica – M.N. i A.Đ. iz Novog Sada, A.T. iz Laktaša i D.S. iz Gacka su saslušani u Policijskoj upravi Gradiška, a o cijelom događaju je obavješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Nakon uzetih izjava lica i informativnog razgovora, navedena lica su napustila Policijsku upravu Gradiška", ističe se u saopštenju.

Kako nezvanično saznaju "Nezavisne" saslušani su Aleksandar Trninić, koji je kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu RS, Dejan Slijepčević, te Aleksandar Đuriš i Novak Moravčević.

"Policija je primijetila dva sumnjiva automobila koja je zaustavila radi kontrole, te je tom prilikom pronađen i promotivni materijal i leci Aleksandra Trninića koji je kandidat za NSRS", rekao je izvoz "Nezavisnih".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije