Hronika

Policija tokom vikenda oduzela dva motorna vozila

Policija tokom vikenda oduzela dva motorna vozila
Foto: N.N. | Policija tokom vikenda oduzela dva motorna vozila

SARAJEVO – Policija je u Sarajevu prošlog vikenda oduzela dva motorna vozila od višestrukih prekršioca zakona u saobraćaju.

U ulici 6. mart, opština Hadžići, policijski službenici PU Hadžići i Trnovo su kontrolisali putničko motorno vozilo „Renault“, vlasništvo S.Č., a kojim je upravljao M.P., rođen 1998. godine, nastanjen u Hadžićima. Izvršenim provjerama utvrđeno je da 26-godišnjak upravlja vozilom bez položenog vozačkog ispita, a u registru novčanih kazni i prekršajnih evidencija ima dug po osnovu neplaćenih kazni u iznosu od 7.216,00 KM, te da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja. Od prekršioca je privremeno oduzeto predmetno vozilo.

U ulici Džemala Bijedića, opština Ilidža, policijski službenici PU Ilidža su kontrolisali putničko motorno vozilo „Renault Scenic, kojim je upravljao A.S., rođen 1998. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen. Izvršenim provjerama utvrđeno je da imenovani u registru novčanih kazni i prekršajnih evidencija ima dug po osnovu neplaćenih kazni u iznosu od 3.560,00 KM, te da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja. Zbog toga je i od ovog prekršioca privremeno oduzeto predmetno vozilo,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije