Hronika

Policija uhvatila migrante sa ukradenim audijem sat nakon krađe

Policija uhvatila migrante sa ukradenim audijem sat nakon krađe
Foto: Pixabay | Policija uhvatila migrante sa ukradenim audijem sat nakon krađe

BILEĆA - Dva migranta su danas u Bileći ukrali automobil audi 80, ali ih je policija iz Berkovića uhvatila samo sat vremena nakon krađe.

Policija je prijavu o krađi zaprimila oko 10,45 časova, sa osnovama sumnje da su u pitanju dva lica koja su ilegalno prešla državnu granicu, a odmah po prijavi su obavijestili svoje kolege iz susjednih policijskih stanica, da bi lopove uhvatila patrola u Berkovićima.

Migrante u ukradenom audiju su najprije berkovićki policajci pokušali zaustaviti na  regionalnom putu Bileća- Berkovići, u mjestu Hatelji,  ali se vozač automobila oglušio na naređenje policijskog službenika i nastavio da vozi prema Berkovićima, pa je policija krenula za njima i sustigla ih nekoliko kilometara dalje.

Oba lica su, prema policijskom saopštenju, lišena slobode u 11,20 časova, a nakon konsultacija sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, biće predati Okružnom javnom tužilaštvu uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima krađa i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije