Hronika

Policijska akcija u Banjaluci, uhapšen muškarac

Policijska akcija u Banjaluci, uhapšen muškarac
Foto: Velibor Tripić | Policijska akcija u Banjaluci, uhapšen muškarac

BANJALUKA - Pretresom renoa klio, policija je danas u banjalučkom naselju Starčevica pronašla dva paketa, i u njima oko koligram materije koja asocira na marihuanu, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Policija je potom uhapsila Nedeljka V, koji je bio za volanom tog automobila, a nakon što su njegovo vozilo zaustavili nedaleko od kružnog toka na Starčevici.

"Akcija je pripremana duže vrijeme. Istražioci su danas došli do informacije da će taj muškarac u renou voziti drogu i organizovano je da bude presretnut", pojašnjava izvor "Nezavisnih".

Kako saznajemo, inspektori su vozaču na kružnom toku signalizirali da se isključi u sporednu ulicu, te ga sačekali na parkingu. Ubrzo ga je okružio veći broj policajaca, a on je uhapšen te odveden. Mještani kažu da je pretres vozila trajao oko pola sata, ali detalje nisu vidjeli.

"Odjednom se tu stvorio veliki broj policajaca, i odveli su nekog muškarca. Da, da ne zaboravim, vidio sam i kad su iznijeli nešto iz njegovog auta, ali ne znam šta je", pričaju mještani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije