Hronika

Polupani prozori i vrata na kući načelnika opštine Ribnik: "Ovo je užasno i žalosno"

Polupani prozori i vrata na kući načelnika opštine Ribnik: "Ovo je užasno i žalosno"
Foto: Srna | Polupani prozori i vrata na kući načelnika opštine Ribnik: "Ovo je užasno i žalosno"

RIBNIK - Načelnik opštine Ribnik Nebojša Karać rekao je Srni da desio brutalan napad na njegovu kuću u Donjim Vrbljanima na kojoj su polupana sva vrata i prozori, a napadač je pokušao da uđe unutra.

"Zgrožen sam. Ovo je užasno i žalosno, a još me više žalosti što je isti taj napadač navodno izjavio da mu je naređeno da to uradi i da mu je plaćeno za to. Ne smijem ni pomisliti šta bi bilo sa mojim ukućanima da je ušao", istakao je Karać i dodao da se napad dogodio sinoć oko 18.00 časova.

Karać je zatražio od Policije Republike Srpske da zaštiti, ne samo njegovu porodicu, nego sve građane na području ove opštine.

"Ovo što nam se dešava je van pameti, vjerovao sam da se u Ribniku ovo nikad neće dešavati. Ja ću zaštiti svoju porodicu, ali tražim od svih nadležnih organa da preduzmu sve korake i radnje da se ovako nešto nikom ne dogodi", istakao je Karać.

U vrijeme napada u kući je bila Karaćeva supruga, dok je on bio na službenom putu.

Srna saznaje da su pripadnici Policijske stanice Ribnik obavili uviđaj, te da je lice koje je izvršilo napad na kuću poznato i porodici i policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije