Hronika

Izgorio pežo advokatove supruge

Izgorio pežo advokatove supruge
Foto: N.N. | Ponovo gorio automobil u Trebinju

TREBINJE- U trebinjskom naselju Gradina, u Ulici Kneza Mihajla, danas ujutro je planuo automobil marke pežo 308 vlasništvo Daliborke Rudan, supruge poznatog trebinjskog advokata Nebojše Rudana.

Sve se dešavalo na parkingu u stambenom bloku Gradina, oko pet sati ujutro, a, prema potvrdi iz Policijske uprave Trebinje, prijavu su zaprimili deset minuta iz toga, kada su na lice mjesta izašli i vatrogasci, ali je automobil i tada već bio prava buktinja, pa se malo šta moglo spasiti.

U požaru je stradala i jedna strana drugog automobila, takođe pežo 308, koji je bio parkiran do planulog auta i očigledno je bio samo kolateralna šteta.

Advokat Rudan nije želio davati nikakav komentar, ali je, u vrijeme kada je ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač, boraveći u radnoj posjeti Trebinju, davao izjavu ispred Gradske uprave, sa druge strane ulice dovikivao "Dođite da se malo ugrijete na mome autu", spočitavajući policiji da navodno ne radi svoj posao.

Ministar je, međutim, i sam komentarisao ovaj događaj, kao i požare na automobilima koji su se u Trebinju dešavali i ranije, okarakterisavši ih kao paljevine.

"Ono što se zadnjih nekoliko dana dešava, par paljevina vozila koje su bile na području grada, ne radi se o kriminalnim licima, ne radi se o licima vezanim za politiku i svakako sam danas sugerisao rukovodstvu Policijske uprave da posebnu pažnju i svoj rad usmjere na razrješenje takvih krivičnih djela, da ne bi postalo pravilo da ljudi ovdje koji imaju neki problem to rješavaju paljevinom vozila", naveo je ministar Lukač.

Podsjećamo dan ranije je izbio požar na sitroenu C5 u vlasništvu jednog inženjera "Herc gradnje".

Osim ova dva automobila u požarima su u ovoj godini stradali i audi policajca Maksima Vujadinovića, opel astra nekadašnjeg predsjednika GO SNSD i direktora "Hidroelektrana na Trebišnjici" Marka Mitrovića, a samo prije dva mjeseca i audi A6 Maksima Milinića, predsjednika trebinjskog Auto moto karting kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije