Hronika

Porodična tragedija u Bihaću: Tokom tuče izbo oca na smrt

Porodična tragedija u Bihaću: Tokom tuče izbo oca na smrt
Foto: Ilustracija | Porodična tragedija u Bihaću: Tokom tuče izbo oca na smrt

BIHAĆ - Alvin Kajtazović (33) iz Bihaća, koji je osumnjičen da je u nedjelju u večernjim satima, nožem usmrtio svog oca Seada Kajtazovića (59), ispitan je u Prvoj policijskoj upravi, te potom predat na dalje postupanje Tužilaštvu USK, potvrđeno je iz policije.

Prema riječima Snežane Galić, portparola MUP-a USK, njega terete za ubistvo.

Kako je potvrđeno u policiji, njihova patrola je poslata na mjesto događaja nakon što su komšije prijavile da se iz porodične kuće Kajtazovića čuju galama i vriska.

"Dolaskom na mjesto događaja, ispred ulaza u kuću, vlasništvo S.K., zatečeno je njegovo beživotno tijelo, dok je njegov sin A.K. zatečen s vidnim povredama", kazala je Galićeva.

Prema njenim riječima, osumnjičeni mladić je u policiji opisao šta se dogodilo.

"On je policijskim službenicima kazao da se fizički sukobio sa svojim ocem, te da mu je hladnim oružjem, tačnije nožem, nanio smrtonosne povrede u predjelu stomaka", rekla je Galićeva.

Mlađi Kajtazović je uhapšen na mjestu događaja i odveden u Policijsku stanicu u Bihaću, gdje je saslušan, dok su pripadnici Kriminalističke policije i dežurni tužilac obavili uviđaj.

Motivi koji su doveli do sukoba oca i sina zasad nisu poznati, a u trenutku kad se odigrao ovaj tragični događaj, u kući osim njih dvojice nije bilo drugih osoba. 

"Dalji rad na dokumentovanju ovog događaja nastavljaju istražioci Sektora kriminalističke policije MUP-a Unsko-sanskog kantona", naveli su juče iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije