Hronika

Pratite nas na Google news

Poslovnica Sberbank u Trebinju neometano i bezbjedno nastavlja s radom

Poslovnica Sberbank u Trebinju neometano i bezbjedno nastavlja s radom
Foto: N.N. | Poslovnica Sberbank u Trebinju neometano i bezbjedno nastavlja s radom
Blaženka Cuca

BANJALUKA - U poslovnici Sberbank Banjaluka u Trebinju u petak rano ujutro je aktiviran alarm usljed upotrebe vatrenog oružja nepoznatog lica. Na poslovnici Banke utvrđena su oštećenja, nastala upotrebom vatrenog oružja.

"Pucnjava u Ulici kralja Petra I Oslobodioca bb, u kojoj se nalazi poslovnica naše banke, dogodila se u petak u 3.29, a metak koji je probio staklo je aktivirao alarm. Odmah po aktivaciji alarma na lice mjesta su izašli fizičko obezbjeđenje i policija. Prema informacijama kojima raspolažemo, motiv pucnjave nije poznat. S obzirom na to da se pucnjava dogodila rano ujutru, na svu sreću, nije bilo povrijeđenih lica, a policija je izlaskom na lice mjesta utvrdila manju materijalnu štetu. Naglašavamo, da se prema raspoloživim informacijama ne može utvrditi da je ova pucnjava povezana sa sličnom koja se dogodila krajem jula prošle godine.

"Naša poslovnica je neometano nastavila s radom. Vjerujemo da će nadležna tijela učiniti sve da se u što kraćem roku utvrde okolnosti pucnjave. Banka će sa svoje strane u punoj mjeri sarađivati s nadležnim institucijama u zvaničnoj istrazi", izjavili su ovim povodom iz Sberbank Banjaluka.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije