Hronika

Pratite nas na Google news

Potjera u Milićima: Ukradenim autom kroz šumu bježao od policije

Potjera u Milićima: Ukradenim autom kroz šumu bježao od policije
Foto: N.N. | Potjera u Milićima: Ukradenim autom kroz šumu bježao od policije
Ljiljana Radić

MILIĆI - Filmska potjera policije iz Milića za Zvorničaninom Darkom J. (37) koji im je bježao ukradenim automobilom urodila je plodom, jer su ga za kratko vrijeme uspjeli uhvatili i uhapsiti, a pronašli su i ukradene stvari.

Naime, sve se odigralo u srijedu u sitnim satima, kada je policija dobila prijavu od oštećenog, koji je prijavio da mu je lopov ušao u kuću, ukrao mobilni telefon i ključ od tojote rav 4, kojom je pobjegao.

"Lopov je bračnom paru bukvalno upao u kuću, u kojoj su bili, nešto oko sat iza ponoći te preturanjem stvari ukrao mobilni i ključ tojote. Kada je čovjek čuo buku, već je bilo kasno, lopov je odjurio autom, a on je odmah pozvao policiju", rekao je izvor "Nezavisnih".

Policija je odmah izašla na teren, a lopov, koji je odranije poznat policiji po krađama i drogi, uočen je u ukradenom automobilu, kojim se uputio prema Zvorniku.

"Policija ga je prvo jurila autom, a kada je vidio da su mu za petama, zaustavio je auto i utrčao u šumu, u kojoj se pokušao sakriti odnosno pobjeći", ističe naš sagovornik. Prema njegovim riječima, policajci su krenuli kroz šumu za njim i savladali ga.

Kako nam je potvrđeno iz Policijske uprave Zvornik, policiji je krađa prijavljena u  oko 1.15, a policijski službenici PS Milići su nedugo zatim identifikovali osumnjičenog u mjestu Vukšići, opština Milići.

"Osumnjičeno lice su brzom i spretnom reakcijom lišili slobode, a  o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, po čijim instrukcijama će prema osumnjičenom biti preduzete dalje mjere i radnje", naveli su iz policije.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije