Hronika

Potraga za pljačkašem zlatare

Potraga za pljačkašem zlatare
Foto: N.N. | Potraga za pljačkašem zlatare

PRIJEDOR - Policijska uprava Prijedor još jednom poziva građane da, ako prepoznaju ili imaju informacije o kretanju muškarca sa fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom broj 122 ili na broj 052/232-098, jer je on osumnjičen da je 16. marta opljačkao prijedorsku zlataru "Stojanović".

Tokom te oružane pljačke, podsjetimo, ukraden je zlatni nakit.

"Apelujemo na građane da ne zloupotrebljavaju navedene načine komunikacije davanjem netačnih, lažnih ili neprovjerenih informacija", navodi Vesna Pačariz, portparol PU Prijedor. 

Ovakva saradnja medija i policije, kako ističu iz PU Prijedor, daje rezultate.

"Pripadnici Policijske uprave Prijedor, u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave Travnik, identifikovali su, a potom uhapsili osumnjičenog za pokušaj teške krađe. U pitanju je A.Dž. (22) iz Travnika, a pokušaj te teške krađe zabilježen je u noći, 14. aprila, nad jednom trgovinom u Novom Gradu", ističu iz prijedorske policije.

Podsjećamo, 16. aprila je Policijska uprava Prijedor, putem medija, uputila građanima apel za pomoć u identifikaciji osumnjičenog.

"Građani su, na osnovu javno objavljene fotografije, dali svoj doprinos u pronalasku osumnjičenog i na taj način pomogli u rasvijetljavanju ovog krivičnog djela. Policijska uprava Prijedor zahvaljuje se medijima i građanima na saradnji", istakla je Pačarizova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije