Hronika

Pijan se zakucao u ogradu pa došlo do tuče

Pijan se zakucao u ogradu pa došlo do tuče
Foto: N.N. | Potukli se nakon saobraćajne nezgode, dvije osobe uhapšene

BIJELJINA – Dvije osobe uhapšene su u Bijeljini, nakon što se Dragiša K. (42) u ponedjeljak pijan automobilom zakucao u ogradu u ulici Srpske Vojske, a zatim je došlo do tuče četiri osobe iz tog grada, saznaju "Nezavisne".

Osim vozača, kako saznajemo uhapšen je i Željko M. koji je po dolasku policije odbacio i pištolj, a u tuči su učestvovali i Aleksandar i Ljubiša M., otac i sin iz tog grada, protiv kojih će policija zbog tuče postupiti u skladu sa zakonom.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Bijeljina, oko 19.35 časova, policija je zaprimila prijavu da se u pomenutoj ulici dogodila saobraćajna nezgoda, te da je došlo do međusobne tuče više osoba.

"Po zaprimljenoj prijavi policijski službenici izašli su na lice mjesta, te utvrdili da je došlo do međusobne tuče lica A. M. ,  Lj. M. , D. K. i Ž. M. svi iz Bijeljine", naveli su iz policije.

Dodali su da je  zbog izazivanja saobraćajne nezgode i vožnje pod dejstvom alkohola uhapšen D. K. 

"Alkotestiranjem lica utvrđeno je da isti ima 2,08 g/kg alkohola u organizmu", ističu u ovoj Policijskoj upravi.

Naveli su i da je po dolasku policje, prilikom uočavanja policijske patrole Ž. M. od sebe odbacio pištolj, koji je pronađen i izuzet sa lica mjesta. 

"Ž. M. je takođe uhapšen a o svemu je obaviješten i postupajući tužilac, koji je naložio da se protiv ove osobe dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija", ističu u policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije