Hronika

Potvrđena optužnica dilerima koji su bacili tvora na policiju

Potvrđena optužnica dilerima koji su bacili tvora na policiju
Foto: N.N. | Potvrđena optužnica dilerima koji su bacili tvora na policiju

BANJALUKA - Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banja Luci, dana 04.01.2019.godine, potvrdio je optužnicu protiv Sumonja Vladimira, rođenog 1990. godine iz Banjaluke i Tomašević Luke, rođenog 1993.godine iz Banjaluke, zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Optuženi su u vremenskom periodu od početka 2018.godine do 09.11.2018.godine, na području Grada Banjaluka, neovlašteno se bavili kupovinom radi prodaje, stavljanjem u promet, držanjem radi prodaje i prodajom opojnih droga.

Da podsjetimo, Luka Tomašević (25) iz Banjaluke, koji je osumnjičen za šverc narkotika, priznao je da je droga koja je pronađena u vikendici u Ulici Franca Šuberta njegova, dok je Vladimir Sumonja (28) negirao povezanost s ovim slučajem.

Podsjećanja radi, ovaj dvojac uhapšen je u banjalučkom naselju Šibovi, gdje ih je policija zatekla s drogom. Kada su ugledali policiju, počeli su da galame i uništavaju narkotike, te su uzvikivali: "Šta ćemo sada, brate? Popadaćemo, ne gine nam zatvor. Bacaj prah u sudoper i puštaj vodu." Nakon ovog čina na policajce su bacili tvora iz vikendice, ali su na kraju ipak uhapšeni.

Povezana vijest: Pritvor Banjalučanima koji su bacili tvora na policiju

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije