Hronika

Poznat identitet Bilećanina uhapšenog nakon pljačke u Nikšiću

Poznat identitet Bilećanina uhapšenog nakon pljačke u Nikšiću
Foto: Ilustracija | Poznat identitet Bilećanina uhapšenog nakon pljačke u kojoj je ubijen radnik obezbjeđenja

BILEĆA, NIKŠIĆ - Stojan Albijanić iz Bileće uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u oružanoj pljački koja se juče dogodila u Nikšiću, a u kojoj je, od posljedica ranjavanja, život izgubio radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak, prenosi RTCG.

Policijska uprava Trabinje jutros je saopštila da je juče uhapšena osoba S.A. iz Bileće, zbog sumnje da je počinila krivično djelo razbojništvo.

"Pripadnici PU Trebinje izvršili su pretres kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi S. A., te tom prilikom pronađeni i privremeno oduzeti tragovi koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju krivičnog djela razbojništvo, koje se dogodilo istog dana u Nikšiću, u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju.

Povezana vijest:

Hapšenje u Bileći nakon pljačke u Nikšiću u kojoj je ubijen radnik obezbjeđenja

Do oružane pljačke došlo je juče oko devet sati u Nikšiću, kada su naoružani napadači presreli vozilo koje prevozi novac i tom prilikom ranili jednog čuvara, dok su ostale radnike poprskali biber sprejom.

Radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak (50) je naknadno preminuo.

Pljačkaši su terencem BiH tablica pobjegli u nepoznatom pravcu a oteli su oko 38.000 eura. Prema nezvaničnim informacijama, novac je dopremljen zbog isplate penzija.

Iz Uprave policije je saopšteno da se intenzivno traga za izvršiocima razbojništva, a da je u mjestu Grebice pronađeno zapaljeno vozilo za koje je sumnja da je korištno u izvršenju ovog krivičnog djela.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije