Hronika

Poznat identitet ubice mladića porijeklom iz BiH

Poznat identitet ubice mladića porijeklom iz BiH
Foto: N.N. | Poznat identitet ubice mladića porijeklom iz BiH

LONDON- Džejmi Simons (37), iz Blekfrajars Road, Sautvark, optužen je za ubistvo Samira Draganovića (23), porijeklom iz BiH, koji je ubijen prošle sedmice na željezničkoj stanici Nokholt, u Kentu.

Simons je uhapšen još prošle sedmice, ali je optužnica podignuta juče, kada je trebao da se pojavi u Vestminster sudu na saslušanju.

Podsjećanja radi, britanski mediji su objavili da je Draganović rođen u Londonu te da je sin izbjeglica iz BiH, porijeklom iz Ključa. I dok se prvobitno vjerovalo da ga je udario voz, policija je na osnovu pregleda nadzornih kamera primijetila da je žrtva bježala od čovjeka koji ga je jurio po željezničkim šinama. Nakon nekog vremena kamera je snimila tog čovjeka kako brzim koracima napušta stanicu. Ispostavilo se da je taj čovjek upravo Simons.

Inače, Draganović je radio u prestižnoj kompaniji za unutrašnji dizajn i bio je omiljen među kolegama.

"On je bio najbolja osoba, bio je toliko motivisan da radi ovdje i svoj posao je fantastično obavljao", rekao je njegov radni kolega.

Taj kolega je rekao da je Draganović čovjek koji se rađa jednom u milion.

"Od svih ljudi koje sam upoznao u svom životu, za njega mogu reći da je bio nebrušeni dijamant. Nadam se da će pravda izaći na vidjelo. Neizmjerno će nam nedostajati", rekao je ovaj kolega.

Vezana vijest

Zločin u Velikoj Britaniji: Uhapšen zbog ubistva mladića iz BiH

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije