Hronika

Poznato stanje ranjenog u pucnjavi u Sokocu

Poznato stanje ranjenog u pucnjavi u Sokocu
Foto: Twitter | Poznato stanje ranjenog u pucnjavi u Sokocu

ISTOČNO SARAJEVO - Lice koje je ranjeno juče u pucnjavi u Sokocu nije životno ugroženo, rekao je Srni specijalista opšte hirurgije u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu Bojan Golijanin.

Golijanin je rekao da pacijent ima povredu u predjelu grudnog koša i površinsku povredu mekih tkiva i da je stabilnih vitalnih funkcija.

On je rekao da će nakon dijagnostike biti poznato više detalja.

U Sokocu je juče oko 18 časova došlo do obračuna između pripadnika dvije kriminalne grupe i tom prilikom ubijen je Miroslav Milinković zvani Bato. Uhapšene su dvije osobe.

Prema nezvaničnim informacijama, na Milinkovića su juče oko 18 časova, u ulici Cara Lazara pucala dva muškarca i jedan je ranjen u razmjeni vatre, dok je drugi uhapšen. Navodno se radi o osobi za koju se sumnja da je bliska "Škaljarskom klanu".

Nezvanično, u Milinkovića je pucao Stefan Delić, član narko grupe Ognjena Orašanina, a i on je ranjen. S njima je, navodno, u autu bio i član narko grupe Saša Karadžić.

Milinković već prolazio kroz policijske evidencije, a MUP Srpske je krajem decembra prošle godine protiv njega podnio izvještaj Tužilaštvu BiH zbog sumnje da je u oktobru 2020. godine podmetnuo eksplozivnu napravu pod automobil ford galaksi koji je koristio Ognjen Orašanin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije