Hronika

Presuđeni nasilnik sudario se s pasatom

Presuđeni nasilnik sudario se s pasatom
Foto: N.N. | Presuđeni nasilnik sudario se s pasatom

BANJALUKA, GRADIŠKA - U dvije odvojene nezgode koje su se desile u Banjaluci i Gradišci u razmaku od oko tri časa teško su povrijeđeni motociklista Siniša Šakić (34) iz Banjaluke i 20-godišnji Kenan Kadić iz Gradiške.

Kadić je povrijeđen noćas oko jedan čas iza ponoći u mjestu Dubrave, kada je pežo, kojim je upravljao Muhamed Š. (22) iz Gradiške, a u kojem su bila još tri lica, uletio u dvorište i udario u kuću, u kojoj se nalazi gvožđara. Povrijeđeni mladić je bio na zadnjem sjedištu vozila i odmah je prevezen u Univerzitetski klinički centar RS u Banjaluci, dok ostala tri lica nisu povrijeđena. Kako su nam potvrdili iz UKC RS, pacijent K.K. je danas bio priključen na aparate za vještačko disanje i prognoze u vezi s njegovim zdravstvenim stanjem su bile neizvjesne.

Nešto ranije, Šakić je povrijeđen u ponedjeljak veče u nezgodi na raskrsnici Bulevara vojvode Živojina Mišića i Ulice Rade Vranješević u Banjaluci. Nezgoda se dogodila kada se Šakić upravljajući motociklom suzuki sudario  s pasatom, za čijim volanom je bio Sandi Kukavica (34) iz Prijedora. Šakić je primljen u UKC RS sa prelomom lijeve podlaktice i ručnog zgloba.

"U planu je hirurško zbrinjavanje S.Š. Njegovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno, te ostaje na daljem liječenju i praćenju", naveli su iz UKC RS.

Šakić je, inače, poznat policiji zbog krivičnih djela za koja je i osuđivan. On je 2013. godine osuđen na tri godine zatvora zbog izazivanja opšte opasnosti, nasilničkog ponašanja, nanošenja tjelesnih povreda i ugrožavanja opasnim oružjem pri tuči, ugrožavanja bezbjednosti, nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija i izazivanja opšte opasnosti, kao i za prikrivanje i ugrožavanje javnog saobraćaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije