Hronika

Pretres u Doboju, pronađena droga

Pretres u Doboju, pronađena droga
Foto: N.N. | Pretres u Doboju, pronađena droga

DOBOJ - Prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata koje koristi S.D. sa područja Doboja pronađena je droga, navedeo je u saopštenju Policijske uprave Doboj.

Kako se u saopštenju dodaje, prilikom pretresa pronađena je i oduzeta  metalna kutija u kojoj se nalazilo 15 paketića zapakovanih u plastične folije sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na amfetamin-spid ukupne težine od 71, 299 g.
 
"Pronađena je i jedna plastična vrećica sa sadržajem zelene biljne materije koja asocira na marihuanu ukupne težine od 0, 969  g, jedna ručno pravljena cigareta tzv. džoint  sa sadržajem zelene biljne materije ukupne težine od 1, 069  g, jedna tableta roze boje upakovana u plastičnu vrećicu koja asocira na ekstazi", dodaje se u saopštenju.
 
Kako se navodi pronađeni su i papirići za pravljenje cigareta i metalna cjevčica i vrećice sa tragovima bijele praškaste materije.
 
Pretres su izršili policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj i Policijske stanice Doboj 2, 25. avgusta, a na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj.
 
Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv S.D. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije